Sunday, March 7, 2010

I'm back!!

Akhirnya aku kembali setelah sekian lama menyepi.. Bukan xnak berblog, tapi bizi.. Sebelum ni aku kerja petik ceri selama hampir sebulan.. Pastu sekarang kelas dah start.. dah sebulan.. Aku dah masuk clinical years.. So memang bizi.. 9 to 5 almost everyday.. Rasa macam dah kerja dah.. Balik pukul 5, jalan jam, singgah beli groceries, sampai rumah lepak kt sofa tgk tv.. =D

Banyak benda yang berlaku sepanjang aku x post blog ni.. Aku beli kereta.. Nissan Presea.. Aku beli masa tengah kerja petik ceri.. I call myself 'Prince of Presea' now.. HAHA..


Aku masih menulis lagu.. Cuma xsempat nak record & post je.. Ada lah beberapa buah lagu.. Kalau last year, aim aku adalah untuk buat sebanyak mungkin lagu. Well, just to get started.. Tahun ni nak cuba mempertingkatkan lagi prestasi.. Focus on quality, write better songs.. Ada je lagu2 aku sebelum ni yang aku sendiri pun x berapa suka.. So, this time, aku akan post lagu2 yang aku suka je.. Fewer songs, better quality.. That's the aim.. =D

Sebut pasal quality, aku baru beli gitar baru.. better guitar.. Ibanez AW15LG.. very nice guitar.. Ini dia gambarnye.. Orang kata a good guitar can improve your skills.. harap2 betul la.. =D


So, bersama2lah mengikuti blog ini.. Lagu baru akan dipost dalam masa yg terdekat ni.. dalam proses..
=D

6 comments:

Anija, said...

akhirnya ada cita baru.. bila nak datang Dunny???

Azku said...

xtau la kak.. tgk la kalau ada masa n duit.. nk jugak balik kampung.. =D

Nabilah Norzam said...

blog best. if de time post ler vid lagu baru tu.
^^,

Azku said...

Thanks.. agak bizi cket skrg.. xsempat nk recording.. huhu

Raja Azhan said...

gitar hok so lagi nih?

Azku said...

hom.. =)